MALATYA / YEŞİLYURT - SELAHADDİN EYYUBİ İLKOKULU

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Mrt

"Gazze için bu iftar senden olsun" kampanyası kapsamında okulumuzda da yardım toplandı öğrencilerimizin kimi harçlığını kimi kumbarasındaki tüm parasını bağışladı,  4. günün sonunda 58.050 TL toplanarak Gazze'ye Gıda kolisi ulaştırılması için  Kızilay ın ilgili hesabına yatırıldı.Bu hususta emeği geçen ogretmenlerimize , Yardımlarıyla destek olan Velilerimize teşekkür ederiz.

18 mart Çanakkale Zaferi Şehitlik Ziyareti

EBRU SANATI VE MÜZİK ETKİNLİĞİ

Acil durum tatbikatı yapıldı

Okulumuzda Afet farkındalık eğitimi yapıldı

Mrt

Malatya Kızılay şubesi koordinatörlüğünde ana sınıfı öğrencilerimize ağız hijyeni ve diş sağlığı eğitimi verildi.Diş Hekimi Melik KORKMAZ'a,Diş Hekimi Ahmetcan BATTAL'a ve Harun ASLAN Beye teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Öğrenciler DÜRÜSTLÜK manavı açtı.Okulumuz öğretmeni Fikret AŞUT ve öğrencileri tarafından Dürüstlük manavı açıldı.Öğrenciler fiyatı belli ürünlerden  satıcı kimse olmadan alışverişlerini yaptı,parasını ödedi ve para üstünü aldılar.Gün sonunda ürünlerin tükendiği ve manavın kara geçtiği gözlendi.

Şbt

Okulumuzda uzman psikologlarca velilere yönelik deprem sonrası kaygı semineri yapıldı.

Şbt

6 şubat depreminin yıl dönümünde saat 04:17 de okulumuzun ışıklarını yakarak  olası bir afet durumunda okulumuzun kapılarının her zaman açık olduğunun bilinmesini istedik.

Şbt

2.Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı Şube Müdürü Kemal ALADAĞ'ın katılımlarıyla yapıldı.

SELAHADDİN EYYUBİ İLKOKOKULU

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri

(2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı)

Bakanlığımıza bağlı okul/ kurumlarda öğretim programlarının yanında öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturmaya, millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenlenmekte, merkez teşkilatımızca koordine edilen proje ve etkinliklerle de bu süreçler desteklenmektedir.

Öğrenciler bu etkinliklere bir sorumluluk üstlenerek, ürün ortaya koyarak veya performans sergileyerek katılım sağlamakta, bu vesileyle okullarımızda nice başarı hikâyeleri, iyi uygulamalar, özgün çalışmalar, çevre/ insan duyarlılığına dair faaliyetler ortaya çıkmaktadır. Bu kapsamda; 2023 – 2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasında tüm kademelerde uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı" hazırlanmıştır.

Selahaddin Eyyubi İlkokulu olarak "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı" çerçevesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik.

24 Kasım Öğretmeneler Günü kutlandı.

10 Kasım Atatürk'ü anma programı gerçekleştirildi.